دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

قرارداد تسلیحاتی جدید میان امارات و رژیم صهیونیستی

بر اساس قراردادی میان یک شرکت تسلیحاتی صهیونیستی و امارات، تل‌آویو سامانه‌های دفاع هوایی به ابوظبی خواهد داد که با لیزر و اشعه مادون قرمز کار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت صهیونیستی «البیت» از قرارداد تسلیحات پیشرفته با امارات در ادامه توافق‌های امضا شده میان طرفین خبر داد.

بر اساس گزارش روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم»، این شرکت صهیونیستی که در زمینه سلاح‌های پیشرفته کار می‌کند اعلام کرد که برای نیروی هوایی امارات، سامانه‌های دفاع هوایی فراهم خواهد کرد که با لیزر و اشعه مادون قرمز کار می‌کند.

در ادامه این گزارش آمده، این سامانه‌ها قادرند یک موشک ضد هوایی را شناسایی کنند. شرکت البیت از طریق شعبه خود در امارات، سیستم‌های حفاظت لیزری مبتنی بر اشعه مادن قرمز بعلاوه سیستم‌های جنگ الکترونیک را برای هواپیماهای سوختگیری و حمل و نقل چند منظوره فراهم خواهد کرد.

به موجب این قرارداد که ارزش آن ۵۳ میلیون دلار برآورد شده و قرار است در طول پنج سال اجرایی شود، شرکت البیت سیستم دفاع شخصی « C-MUSIC » را که یک سیستم هشدار هوایی مادون قرمز مبتنی بر اشعه لیزر است و سطح بالایی از حفاظت را فراهم می‌کند، در اختیار امارات قرار خواهد داد.

آبان‌ماه گذشته بود که شرکت تسلیحاتی اسرائیلی «البیت سیستمز» (Elbit Systems) از افتتاح شعبه‌ای در امارات عربی متحده خبر داد.

البیت سیستمز یک شرکت تسلیحاتی معروف و فعال در بخش‌های هوافضا، صنایع جنگ‌افزاری و فناوری اطلاعات اسرائیلی است، که طیف گسترده‌ای از تجهیزات دفاعی و جنگ‌افزاری را تولید می‌کند، که شامل سیستم‌های ارتباطات رادیویی، هواپیماهای بدون سرنشین، انواع رادارها، تجهیزات نیروی دریایی، سلاح‌های کنترل از راه‌دور و جنگ‌افزارهای الکترونیکی است.

چندی بعد دو شرکت صنایع دفاعی امارات و صنعت هوانوردی رژیم صهیونیستی توافقی به منظور طراحی کشتی‌های نظامی و تجاری بدون سرنشین امضا کردند.

در همین ارتباط، وب‌سایت آمریکایی «موندویس» ( Mondoweiss) طی گزارشی تحت عنوان «امارات از جنایات جنگی اسرائیل سود می‌برد» به روابط رو به رشد ابوظبی و تل آویو و باز شدن بازارهای امارات به روی محصولات اسرائیلی از جمله مشروبات الکلی تولید شده در کرانه باختری اشغالی در راستای تضعیف حقوق مردم فلسطین، پرداخت/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر